Suomen akuuttilääketieteen yhdistyksen tarkoituksena on akuuttilääketieteeseen liittyvän tiedon, taidon ja tutkimuksen sekä kaiken terveydenhuollon päivystystoiminnan kehittämisen edistäminen Suomessa.

Jäsenyys

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi yhdistyksen hallitus voi kirjallisesta hakemuksesta hyväksyä laillistetun lääkärin tai lääketieteen opiskelijan, jolla on oikeus toimia päivystävän lääkärin työtehtävissä Suomessa ja joka on osoittanut kiinnostusta akuuttilääketiedettä kohtaan.

Jäseneksi voit liittyä lähettämällä kirjallisen hakemuksen. Pääset hakemukseen sivupalkista.

Jäsenmaksu on 30 € kalenterivuodessa.

Matka- ja tutkimus-apurahat

Yhdistys jakaa vuosittain matka- ja tutkimusapurahoja.  Vuonna 2019 annettiin 1000 € stipendit viidelle Berliiniin 13.-14.9.19 lähteville tutkimustaan varten.

Korona-vuonna 2020 annettiin erisuuruisia tutkimusapurahoja. Lisätietoja myös vuoden 2021 apurahahausta tästä.

Alajaokset

Suomen akuuttilääketieteen yhdistyksellä on tällä hetkellä kaksi alajaosta:

SALY:n Ensihoitojaoksen puheenjohtaja on akuuttilääketieteen el Markku Grönroos ja jaoksen sihteerinä akuuttilääketieteen el Jarno Naskali.

Akuuttilääketieteen erikoistuvien lääkärien, SEAL:n, puheenjohtajana on Lauri Heiskanen.

Tee jäsenhakemus täällä