Akuuttilääkäri kertoo

Tällä palstalla akuuttilääketieteen erikoislääkärit kertovat työstään. 

Tällä hetkellä akutologit ovat kiireisiä, kentällä tapahtuu kaikenlaista, mutta niistä kirjoittaminen on haastavaa. Myös voit kertoa omasta tiedetutkimuksestasi, saada artikkelisi täällä julkaistua tms.

Kerro SINÄ, millaista kosketuspintaa sinulla on akuuttilääketieteeseen, päivystykseen tms.! Vaikka podcast-vinkkejä.

Laita postia osoitteeseen akuuttilaaketiede@gmail.com


Vammoja lumesta ja jäästä, sydänvaivoja ladulla – Pyhällä harjoitellaan vaativia pelastustehtäviä, joita kasvanut luontoinnostus on lisännyt
#uutisvahti

https://yle.fi/uutiset/3-12385082

1.4.2022

HYVIÄ PODCAST -VINKKEJÄ !

Akuuttigeriatri Tiia Raitmaa

Kerron oman tarinani kapinoivasta yläastelaisesta aina siihen asti, kun päädyin erikoistumaan akuuttilääketieteeseen. Kaikki lääkärit eivät aina ole olleet koulussa hyviä ja oman paikkansa löytäminen tässä maailmassa voi joskus olla mutkikkaankin tien takana. Tärkeintä kuitenkin on, ettei koskaan luovuta, vaikka välillä vetäisikin henkeä.

Miten minusta tuli lääkäri? – Akuuttigeriatri | Spotify-podcast

Olli Köykkä on akuuttilääketieteen erikoistuva. Akuuttilääkärit toimivat päivystysten moniosaajina, esimiehinä ja vastuulääkäreinä. He hoitavat akuutteja sairauksia ja kroonisten sairauksien pahenemisvaiheita. Akuuttilääkärit vastaavat alan kehityksestä, tutkimuksesta ja päivystystyön ohjeistuksesta. Akuuttilääketiede on yksi uusimmista ja kovimmassa nousukiidossa olevista erikoisaloista.

https://open.spotify.com/episode/2wevlDgDplYarb5iOj27Oj?si=_UAYntlYRsyuSvF7ThmHNA&utm_source=native-share-menu